Hof van Lynden

Hof van Lynden won best urban design and architecture proposal in a design competition for the development of housing in an industrial area on the edge of the town Badhoevedorp. The project proposal emphasized maximizing space through efficient compact housing with parking in the backyards, below lifted decks, or in garages under the apartment building.

Location

For

Client 

Year 

Type 

Program

Badhoevedorp, Netherlands

Must | www.must.nl

Real Estate Corporation Eigen Haard

2009

Urban Design Plan, Public Space Design

75 new houses and apartments

Lijnden-four%20concepts.jpg

Living in nature

This design allowed to create compact private spaces within the building block and maximize a landscaped public open space with long grasses, fields of flowers and trees along the existing nearby waterway.

Lijnden-impression%20courtyard.jpg

Next project

Orange-Urban-Design-LOGO-transparent_web